ДНИ НА ЕХОКАРДИОГРАФИЯТА – СОФИЯ 2016

Share:

5a_Upcoming Event_690x460 px

За втора поредна година РГ по ехокардиография, която по инициатива на ЕACVI, се преименува в началото на м. декември 2015 г . в РГ по неинвазивна образна диагностика има удоволствието да Ви покани да участвате в научния форум – Дни на ехокардиографията – София 2016, който ще се проведе в зала „София” на хотел Маринела в периода 15-16 април 2016 г.

Тази година основната тема на събитието е Дясно сърце. В програмата са включени лекции и клинични случаи, които ще бъдат представени от български и европейски лектори. Отново ще имаме възможност да се запознаем с най- новите методи за диагностика на вродените пороци, оценка на десностранна сърдечна недостатъчност, пулмонална хипертония и много други интересни казуси, които ще бъдат разгледани в различни аспекти.

Програмата ще бъде съпроводена с редица клинични случаи от реалната практика. Тази година за първи път събитието ще бъде  съвместна  изява на Фондацията по неинвазивна образна диагностика в кардиологията , която обявява награда за образователен грант  на най – добре представил се млад  кардиолог  до 35 г.

Очакваме гост лектори от Великобритания, Белгия, Франция , Канада, САЩ, Италия и др.  страни, които ще споделят с Вас опита и приложението на различните методики за оценка на дясно сърце.

Едновременно с научната програма ще бъде организирана изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.

Форма за регистрация

Окончателна програма

Поздравителен адрес – Дни на ехокардиографията 2016