X Юбилейна конференция Варна Ехо 15-17.10.2021, х-л Интернационал, хибридно събитие

Share:

Уважаеми колеги,
От името на Организационния комитет Ви каним да участвате в юбилейната ехокардиографска конференция „Варнаехо 10”, която се провежда в периода 15 – 17 октомври 2021 г. в хотел Интернационал на к.к. Златни пясъци, гр. Варна.

Форумът е организиран от Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО” със съдействието на Медицински Университет – Варна.

Това събитие има вече 20-годишна история и по традиция събира над 300 кардиолози от страната с интерес в образната диагностика на сърдечните заболявания.

Тази година форматът на конференцията е хибриден – можете да участвате както на място, така и онлайн.Гост-лектори, както винаги, са изявени специалисти от Европа и едни от най-добрите български специалисти в областта на образната диагностика на сърдечно-съдовите заболявания.Основна тема на форума тази година е: “Какво ново в образната диагностика на сърдечно-съдовите забoлявания?”

Едновременно с научната програма се организира изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.

За актуална информация, както и окончателна програма на събитието можете да следите в сайта на сдружение „ВАРНАЕХО“ – varnaecho-bg.com

Искрено се надяваме да приемете поканата ни за участие във форума.

Очакваме Ви!

С уважение,
Проф. Йото Йотов
Председател на Организационния комитет на конференцията