XXIV Световен конгрес по ехокардиография 17-20 май 2018 г., к.к. Албена, България

Share:

Poster Echo 2018_newFlaer Echo_A5_Back_new

 

За първи път България има честта да бъде домакин на едно от най-големите и значими събития в областта на ехокардиографията и образната диагностика. Очакваме над 1000 участници от цял свят.

Организатори на конгреса са International Society of Cardiovascular Ultrasound/ISCU/, Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията и Работна група по неинвазивна образна диагнoстика.

Двадесет и четвъртото издание на конгреса ще даде възможност на лекари и специалисти от цял свят да разпространяват своите знания и опит в областта на ехокардиографията, фокусирайки се върху темата: „Последни постижения в областта на ехокардиографията и сърдечно-съдовите образи“

Изключително важно е да се открият и лекуват сърдечно-съдови заболявания в  ранен стадий, за да се предотвратят сериозни последици и хронифициране на  заболяванията. Неинвазивната образна диагностика днес позволява да достигнем до  субклиничните отклонения преди да имаме болест.

Програмата на конгреса включва всички аспекти на сърдечно-съдовите заболявания, със специален акцент върху клиничната ехокардиография. Ще бъдат обсъдени различни теми, включително интервенционална ехокардиография, решаване на клинични проблеми, препоръки, оценка  при спешни състояния, както и поведение при пациенти с вродени пороци. Участниците ще имат уникална възможност да разискват различни клинични случаи от реалната практика и да обменят опит със световно известни експерти в областта на ехокардиографията, както и да се запознаят в новостите в лечението на сърдечно заболявания по време на множеството лекции, експертни сесии и симпозиуми, включени в научната програма.

Пълна информация за конгреса можете да намерите на сайта на събитието: www.worldcongressoncardioecho2018.com

Място на събитието е курортен комплекс Албена, който е не само място от световна класа за конгреси и срещи, но и със своето гостоприемство, слънчеви лъчи и девствени плажове се превръща в топ дестинация не само в България, но и в Европа.

Покана -лекари нова

Форма за регистрация

Предварителна програма