X Юбилейна конференция Варна Ехо 15-17.10.2021, х-л Интернационал, хибридно събитие

Share:

Във връзка с нововъведените противоепидемични мерки, Организационният комитет на симпозиум ВарнаЕхо 10 взе решение X-та Юбилейна Конференция ВарнаЕхо да се проведе в хибриден формат /присъствено и онлайн/.

Присъственото участие ще бъде възможно при предоставяне на едно от следните:

  • валиден ваксинационен сертификат
  • валиден сертификат за преболедувал COVID-19  
  • отрицателен резултат от проведен PCR тест до 72 часа влизане в х-л Интернационал, к.к. Златни пясъци .
  • отрицателен резултат от проведен антигенен тест 48 часа преди влизане в х-л Интернационал, к.к. Златни пясъци.

Копия от сертификатите и резултатите от тестовете ще се изискват и събират от екипа на Конгреси и събития на Бюро Регистрация, разположено в централното фоайе на х-л Интернационал.

Всички партньори на Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО”, отговорни за организацията на конференцията, също се задължават да спазват горните мерки.

Уважаеми колеги,
От името на Организационния комитет Ви каним да участвате в юбилейната ехокардиографска конференция „Варнаехо 10”, която се провежда в периода 15 – 17 октомври 2021 г. в хотел Интернационал на к.к. Златни пясъци, гр. Варна.

Форумът е организиран от Сдружение на специалистите по ехокардиография „ВАРНАЕХО” със съдействието на Медицински Университет – Варна.

Това събитие има вече 20-годишна история и по традиция събира над 300 кардиолози от страната с интерес в образната диагностика на сърдечните заболявания.

Тази година форматът на конференцията е хибриден – можете да участвате както на място, така и онлайн.Гост-лектори, както винаги, са изявени специалисти от Европа и едни от най-добрите български специалисти в областта на образната диагностика на сърдечно-съдовите заболявания.Основна тема на форума тази година е: “Какво ново в образната диагностика на сърдечно-съдовите забoлявания?”

Едновременно с научната програма се организира изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.

За актуална информация, както и окончателна програма на събитието можете да следите в сайта на сдружение „ВАРНАЕХО“ – varnaecho-bg.com

Искрено се надяваме да приемете поканата ни за участие във форума.

Очакваме Ви!

С уважение,
Проф. Йото Йотов
Председател на Организационния комитет на конференцията

Програма

С подкрепата на: