XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и съвременни технологии, 29 септември – 1 октомври 2023 г., София

Share:

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да Ви поканя на XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и мултимодална образна диагностика, който ще се проведе в периода 29 септември – 1 октомври 2023 г. в хотел Милениум, гр. София.

За втори път България има честта да бъде домакин на едно от най-големите и значими събития в областта на ехокардиографията и мултимодалната образна диагностика от световен мащаб.

В трите дни на форума, на специално организирана изложба, ще имате възможност да представите най-новите си апарати и продукти, да общувате и обмените опит  с медицински специалисти от страната и чужбина.

Организатори на конгреса са International Society of Cardiovascular Ultrasound /ISCU/ и Асоциацията по сърдечно съдова образна диагностика. Очакваме над 1000 участници от цял свят присъствено и виртуално.

Двадесет и осмото издание на конгреса ще даде възможност на лекари и специалисти от цял свят да обменят своите знания и опит в областта на ехокардиографията.

Ще се радваме да вземете участие в XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и да осъществим неговата цел – по-здраво бъдеще!

С уважение,

Доц. Красимира Христова MD, PhD, FESC

Председател на организациoнния комитет на конгреса

Председател на Асоциацията по сърдечно съдова образна диагностика