3-та Национална среща по неинвазивна образна диагностика в кардиологията

Share:

Уважаеми колеги,

От името на Българска асоциация по неинвазивна образна диагностика и Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията, имаме удоволствието да Ви поканим на

3-та Национална среща по неинвазивна образна диагностика в кардиологията: ЗАЕДНО ЗА ПО-ЗДРАВО БЪДЕЩЕ!

Обединени от общата си цел да осъвременим и оптимизираме грижата за нашите пациенти, Ви призоваваме да вземете участие в този форум, който ще допринесе за професионалното ниво на Вашата практика. Националната среща по ехокардиография е една млада традиция, с доказана научна и практическа стойност.

Участвайте в срещата, за да:

Предизвикате стандартите: обсъдете, споделете или оценете последните новости в неинвазивната образна диагностика с експерти от страната и чужбина.

Бъдете лидери: използвайте наученото, за да промените нагласите на общността за навременна и компетентна превенция на сърдечно-съдовите заболявания.

Обогатите познанията си: намерете практически решения за ежедневните проблеми, като използвате световно признати подходи и гайдлайни.

Инициирате дискусии: общувайте с колеги и лектори в неформална обстановка, за да разширите мрежата си от професионални контакти.

И още: станете член на Българската асоциация за неинвазивна образна диагностика и се възползвайте от облекчените такси правоучастие, които ще получите за всички събития занапред.

Очакваме Ви, за да споделим визията си за един свят, в който иновациите и технологиите спомагат за подобряване здравето на пациентите със сърдечно-съдови заболявания.

Доц. Красимира Христова

Председател на организационния комитет на събитието

 

 

 

 

За онлайн регистрация и настаняване – ТУК 

За подаване на абстракти – ТУК

Покана и условия за участие